Rendszerüzenet

Mit kell tudni a La Roche-Posay-ról?

TÖBB MINT 25 000 BŐRGYÓGYÁSZ AJÁNLÁSÁVAL. A La Roche-Posay már több mint 30 éve működik együtt bőrgyógyászokkal a világ minden pontján, hogy olyan bőrápolási és smink termékeket hozzon létre, amik találkoznak az igényeikkel és elvárásaikkal. A La Roche-Posay képzéssel is segíti a bőrgyógyászok mindennapi munkáját, például oktatási workshopokon és bőrrák szűréseken keresztül.

Több mint 30 éves kutatási tapasztalattal és 25 szabadalommal a háta mögött, a La Roche-Posay vezető szereplő lett az olyan érzékeny bőrre fejlesztett termékek terén, amelyek a legnagyobb biztonságot nyútják a bőrnek.

NYUGTATÓ, ANTIOXIDÁNS LA ROCHE-POSAY TERMÁLVÍZZEL. A La Roche-Posay márka szíve a különleges termálvíz, amely minden bőrápolási termékének fontos eleme. A termálvíz hatékonysága és kívételes bőrkímélő tulajdonsága különbözteti meg a La Roche-Posay-t más márkáktól, és ad neki megkérdőjelezhetetlen hitelességet, ami párosul azzal, hogy világszerte 25 000 bőrgyógyász ajánlja termékeit felnőtteknek és gyerekeknek.

KORSZERŰ BŐRGYÓGYÁSZATI FEJLESZTÉS. KLINIKAILAG IGAZOLT. A La Roche-Posay termékei olyan csúcstechnológiás bőrgyógyászati hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek gyakran a legkorszerűbb orvosi kutatások eredményei (a sebgyógyítás, a gyulladások, a diabétesz stb. területén). Hatékonyságuk nemzetközi bőrgyógyászati részlegeken végzett klinikai vizsgálatokkal igazolt, amelyek megfelelnek tudományosan elfogadott kritériuimoknak.

Május 31.-ig 1000 Ft kedvezményt adunk La Roche-Posay Anthelios termékekre, a Remény Gyógyszertárban!

ANTHELIOS termékcsalád

ANTHELIOS XL: az európai bőrgyógyászok által leginkább ajánlott napvédő termékcsalád. Az Anthelios XL hosszú évek óta védelmet nyújt az érzékeny és napallergiás bőrnek azáltal, hogy:

  • kivételesen magas UVA védelmet nyújt (UVA védelmének szintje magasabb, mint az EU ajánlás),
  • formulája ultra biztonságos (illatanyag-mentes, paraben-mentes, nem komedogén, bőrgyógyászati felügyelet által tesztelt),
  • speciális textúrákban, hogy minden bőrtípusnak és  környezeti körülménynek megfelelő legyen.

Böngésszen Ön is az Anthelios termékek között!